Deschiderea Ligii MX 2018: Querétaro vs Tigres: Test de foc pentru cocoși

Deschiderea Ligii MX 2018: Querétaro vs Tigres: Test de foc pentru cocoși

Cu o echipă completă, fără accidentări, a prezentat recent cea de-a cincea întărire și spirit complet, Gallos Blancos se va confrunta cu colosul fotbalului mexican și campion al Ligii MX, UANL Tigers.

Duelul va avea loc sâmbătă, la ora 17:00, pe stadionul La Corregidora.

Luis Fernando Tena, directorul tehnic al Querétaro, a subliniat că acest accident va fi un test litmus pentru echipa sa care, spune el, Are elemente de înaltă calitate. Și ar putea fi adevărat, întrucât albiazulii au prezentat întăriri, rezultatele s-au îmbunătățit și adaugă deja două triumfuri la rând (unul în Ligă și unul în Cupă).

Puii de galben și-au văzut fețele. cu Lobos în a doua zi și au obținut o victorie foarte valoroasă acasă, din cauza disputei din tabelul de cote.Abia miercuri, cocoșii înșiși s-au ridicat acasă înainte de Monarcas, la începutul MX Cup. Matías Britos a fost lansat în cutii de carton și Camilo Sanvezzo a arătat că este aproape de cea mai bună formă a sa. O veste bună pentru Querétaro.

De partea Tigres, lucrurile nu stau altfel atunci când vine vorba de Ligă. Ca și rivala lor, la rândul lor, au fost înfrânți de Puebla în prima zi, iar apoi s-au reconstruit acasă împotriva lui Santos. Cu toate acestea, frica se afla într-o posibilă vătămare a lui Gignac, cea mai mare cifră a lui, care din fericire la mijlocul săptămânii s-a întors la activitatea normală fără nicio problemă.Cine nu va fi văzut sâmbătă va fi Edson Puch, expulzat la întâlnirea anterioară împotriva lui Lobos.

În istoric, Tigrii își mențin echilibrul în favoarea lor fiind echipa principală a celei mai mari umiliri a Gallos ca local Chiar și ultima dată când pictura regală a vizitat Querétaro, a lipit cinci ace în ușa albiazul.

Close