Efortuna

Efortuna

Asistenta pentru clienti: aici se intampla ceva ciudat cand vine vorba de serviciul de asistenta. Am reusit sa gasim mai multe numere de telefon si o adresa de e-mail in sectiunea Despre noi, dar nu exista nimic despre orele de lucru. Exista un fel de chat live in coltul din stanga sus al site-ului. Cu toate acestea, este disponibil in mai multe limbi, in functie de tara in cafe opereaza, dintr-un anumit motiv care se numeste respect pentru clienti.

De asemenea, ii puteti urmari pe acesti tipi pe facebook twitter, Google+ si Youtube. Ei bine, ei sustin ca puteti face asta, dar un astfel de canal YouTube nu exista si am vazut o eroare incercand sa le ajungem prin Google+. Pagina de Facebook este informativa, dar Twitter a fost actualizata ultima jumatate de luna in urma.

Banca: selectia de optiuni bancare este oarecum standard – Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Transfer bancar, etc. Exista, de asemenea, o limita de retragere, dar probabil ca nu va va da probleme, deoarece sunt 5.000 de euro pe zi. Cu toate acestea, perioada pendinte este destul de lunga – pana la 96 de ore. Deci, practic, este nevoie de aproximativ 5 zile pentru a retrage fondurile folosind portofele electronice.

Close