Promoții și bonusuri la 22Bet

Promoții și bonusuri la 22Bet

22Bet oferă jucătorilor săi o gamă largă de optiuni de pariere in oferta sa variata și peste 1000 de evenimente zilnic. Cu scopul de a atrage atat clienți noi, cat și de a-i păstra pe cei existenți, 22Bet oferă numeroase promoții și bonusuri.

Bonusul de înregistrare la 22Bet

Casa de pariuri 22 Bet oferă un bonus de bun venit de 100% până la 600 de lei ca prim bonus pentru pariurile sportive, plus 22 de puncte de pariere pentru toți jucătorii noi.

Cum să obțineți bonusul de bun venit de 22Bet (instrucțiuni pas cu pas)

22Bet elimină procedurile complexe pe care alte agentii online le au pentru ca un jucator  sa obțina bonusul de bun venit. 22Bet asigură clienților sai posibilitatea de a obține bonusul de bun venit în cativa pași simpli. Iata cum poți primi primul bonus de depunere pe 22Bet, pas cu pas:

  • Deschideți un cont nou la 22Bet;
  • Accesați Contul meu și completați toate detaliile necesare;
  • Alimentează-ți contul, făcând o depunere inițială de cel puțin 1 €;
  • Primești un bonus 100% de până la 600 lei (124 euro), plus 22 de puncte de pariere, bonus care este creditat automat în contul jucătorului.

Este evident ca agentiile de pariuri online să limiteze anumiti parametri atunci când vine vorba de obținerea de bonusuri de bun venit. Ei bine, 22Bet nu face exceptie. Anumite condiții trebuie respectate cu strictețe pentru ca un parior să se califice pentru a primi bonusul. 22Bet impune ca bonusul să fie pariat într-o anumita perioadă de zile. După expirarea acestei perioade, bonusul și câștigurile acestuia vor fi pierdute.

O alta conditie impusa de 22Bet se refera la faptul ca un jucător să aleagă contul în care dorește bonusul, intrucât este interzis să transferați bonusul între conturi. Odată ce bonusul de bun venit a intrat în cont, acesta are o cerință a acumulatorului de pariere de x5. De asemenea, aceste pariuri ar trebui să aibă o cotă minima de 1,40 sau mai mult și ar trebui să conțină cel puțin trei selecții pe bilet.

Cote îmbunătățite la 22Bet

Cotele îmbunătățite reprezintă o modalitate excelentă de a-ți maximiza câștigurile și sunt o modalitate populară pentru ca agentiile de pariuri on-line să-si atragă jucătorii noi. Iar 22Bet nu face exceptie, avand cote excelent, mai ales la meciurile de fotbal.

Alte oferte și promoții

O promoție foarte interesanta facita de 22Bet este promoția „Reload Friday” – Bonusul de reincarcare de vineri. Această promoție este disponibilă doar vineri, unde jucatorii care doresc să participe pot primi un bonus de 40% până la suma de 50 de euro, depunând fonduri în conturile lor vineri. Acest bonus poate fi solicitat o singura data, iar odata revendicat, va fi creditat automat in contul clientului. Atentie insa, inainte de a putea face o retragere, sunteti obligat sa pariati acest bonus pe 3 pariuri diferite de acumulatori cu cote 1,40 sau mai mari, iar o alta conditie se refera la faptul ca bonusul de reincarcare de vineri se poate utiliza doar la pariurile sportive, nu si la jocurile de tip cazino.

Partner: 22 bet Suomi – https://bbbet-fi.com

Close