Betfair

Betfair

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

Pariu contra egal este cel mai popular sistem de tranzactionare a fotbalului Betfair. Aceasta strategie este folosita mai ales de incepatori. Daca aplicati aceasta strategie la tipul corect de meci, sunteti aproape garantat ca veti castiga 100% din timp.

Conceptul acestei strategii este foarte simplu – atunci cand un gol este inscris intr-un meci de fotbal, preturile tuturor rezultatelor meciului (castig acasa, victorie sau egalare) se schimba. Modul in care se schimba depinde de multi factori, cum ar fi echipa care marcheaza golul si timpul golului.

In aceasta strategie incercam sa punem egalul inainte de start, si sa-l inapoiem la un pret mai mare dupa ce a fost marcat golul, asigurand astfel un profit mare.

Inainte de joc: selectati meciul dupa urmatoarele criterii:

– Probele preferate sunt mai mici de 2;
– Cotele la tragere sunt mai mici de 4;
– In ultimele 3 partide nu a fost 0-0 egal pentru niciuna dintre echipe;
– Echipa favorita marcheaza mai mult de un gol in meci;
– Fata in cap intre echipe indica o multime de goluri (ar trebui sa fie in ultimii doi ani);
– Lichiditatea pe piata ar trebui sa fie de cel putin 40 000.

In joc:

– Daca echipa favorita marcheaza primul, iesiti din pozitie si treceti in sus;
– Daca echipa cu sansa a doua inscrie mai intai, utilizati strategia Metaltone: intoarceti extragerea pentru 50% miza initiala si stabiliti un pariu pe echipa cu sansa a doua pentru 75% miza initiala.
– Daca exista un obiectiv de egalizare, puteti obtine un profit general. Daca nu exista niciun obiectiv de egalizare si echipa cu sansa a doua castiga meciul, acceptati pierderea (sau in unele cazuri profit mic) care se afla pe echipa cu sansa a doua si treceti la urmatorul joc;
– Daca totusi este 0-0 cand pretul de remiza atinge 2.0,se si accepta pierderea.

Close