Cum sa-ti faci cont la Maxbet

Cum sa-ti faci cont la Maxbet

Cu toate ca acest operator are sloganul „MaxBet Cazino – Joc pentru toți jucătorii”, este adevarat atractiv, care te invită la joc, Maxbet una dintre agentiile care au dezvoltat atât partea de jocuri de cazino, cat si pariurile sportive. Maxbet Cazino este recunoscuta la nivel mondial pentru sălile de jocuri stradale ireprosabile si pentru atmosfera plăcută si distratia din aceste sali. Iar platforma de pariuri online Maxbet se încadrează în aceeași linie directoare, atragand tot mai multi pariori.

Este legal să pariezi la Maxbet?

Agentia de pariuri online Maxbet este deținuta și operata de către compania Maxbet Malta LTD, cu sediul in  Tower Gate Place, strada Tal-Qroqq, Msida MSD 1703 , Malta, fiind înregistrat ca operator de date cu caracter personal în aceasta tara.

De asemenea, Maxbet detine dreptul de organizare permanent a jocurilor de noroc online, acordat prin licența L1160661W000651 in data de 22.12.2016, care este valabilă până la data de 31.12.2026, fiind autorizată și licențiată de către autoritatea de reglementare responsabilă cu jocurile de noroc din Malta, Malta Gaming Authority. Așadar, perfect legal.

Deschiderea unui cont online la Maxbet

La Maxbet este foarte usor să-ti deschizi cont online, durand maxim 3-4 minute pentru a va înregistra. Ti se solicita sa completezi numele, prenumele, adresa de e-mail, adresa unde locuiti si cod poștal, codul numeric personal si număr de telefon. Iar daca intampini probleme la inscriere poti contacta prin chat-ul live departamentul de relatii cu clientii Maxbet, care iti vor raspunde imediat. După ce v-ati creat contul online va poți loga, de asemenea, și cu adresa de Facebook.

Atenție, sfatul nostru este ca după deschiderea contului de utilizator sa treceti la autentificarea datelor și informațiilor dumneavoastra, utilizand secțiunea de verificarea a contului. Astfel dupa ce veti castiga primii banuti si doriti sa-i retrageti din cont nu veti intampina probleme. In caz contrar, va trebui sa faceti acest pas atunci cand veti dori sa retrageti banii, deoarece Maxbet este o agentie serioasa si solicita verificarea contului. De obicei, la verificarea contului Maxbet vi se solicita o copie după cartea de identitate, o copie după cardul cu care ati efectuat depunerea (sau după instrumententul de plată folosit), o factura de utilitati saui un alt document care poate atesta că dumneavoastra sunteti proprietarul major (adica aveti peste 18 ani) al contului online. Copia dupa cardul de credit trebuie sa fie anonimizată, adica o copie scanată pe care acoperiti unele cifre, însă lasati vizibile unele informații importante – numele si data emiterii/expirării.

Nimic mai simplu, nu-i asa? Mult succes cu Maxbet!

Close