Betstars

Betstars

BetStars face tot ce poate pentru a face parte din baietii mari din industrie, iar asta a inclus promovarea aplicatiei sale mobile. Publicat la TV cu febra, este clar ca marca a investit mult in aceasta oferta de mana. Din pacate, nu reprezinta intr-adevar un pas in directia corecta pentru BetStars, intrucat tindem sa fim de acord cu punterii, care i-au oferit un raspuns foarte calduros pana acum.

Analizand problemele care au afectat BetStars pe frontul mobil, performanta a fost o problema uriasa. Din nou si din cand in cand, aceasta aplicatie iOS si Android s-a luptat cu intarziere atunci cand incercam sa punem un pariu, ceea ce este in special infiorator atunci cand incercam sa pariem in joc.

O alta problema pe care o avem cu aplicatia BetStars este aceea ca este mult prea de baza. Numarul de sporturi si piete oferite este limitat, caracteristicile fiind practic inexistente si intreaga experienta se intinde pe jumatate la cuptor.

Daca BetStars are intr-adevar aspiratii de a deveni un jucator major in lumea pariurilor sportive, va trebui sa revina pe tabloul de desenare atunci cand vine vorba de jocul mobil, deoarece aceasta platforma nu are nevoie de oomph pentru a avea succes.

Close