Unibet, intotdeauna o alegere solida

Unibet, intotdeauna o alegere solida

Cu peste 14,1 milioane de utilizatori înregistrați, Grupul Unibet reprezinta unul dintre cele mai mari case de pariuri online de pe mapamond,motto-ul la nivel mondial fiind Unibet fiind “By Players, For Players”. Fondată în anul 1997, Unibet a lansat pentru prima dată un site web în limba engleză în 1999, iar în același timp a fost lansată pagina Unibet în limba suedeză. Cu oferta sa vastă de pariuri sportive, jocuri de cazino, bingo și poker, la Unibet iti vei putea rifica fara probleme câștigurile, indiferent de cat de mari sunt acestea și te vei simți în siguranță in ceea ce priveste securitatea site-ului. In domeniul pariurilor sportive online, Unibet este recunoscuta ca fiind numărul 1 în România, primind in luna august a anului 2015 dreptul de organizare şi exploatare a jocurilor de noroc on-line prin Decizia 2164/28.08.2015 din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Tot in anul 2015, in luna decembrie, siteul unibet.ro a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun site de pariuri online din tara noastra, acordat de revista Casino Life & Business Magazine.

Unibet este una dintre cele mai mari case de pariuri on-line din întreaga lume una dintre cele mai bune alegeri pentru pariorii europeni. Cotele disponibile la Unibet sunt peste media pietei, evenimentele oferite, atat acelea pre-meci, cat si cele live sunt imense, bonusul Unibet de bun venit este unul solid, iar retragerile fără taxă sunt cu siguranță un beneficiu. Iar celor de la Unibet le pasă cu adevarat de siguranța dvs. și de datele personale. Unibet este, de asemenea, membru fondator al European Gaming & Betting Association, precum și membru al mai multor organizații de fair-play. Unibet este sponsor al Unibet Masters, Campionatul European de Darts Unibet și este partenerul oficial de pariuri pentru Essex Cricket Club.

De ce sa alegeti Unibet?

La Unibet ai o mulțime de sporturi pe care sa pariezi si o mulțime de oportunități de pariuri live. In plus:

Nu există taxe pentru retrageri;

Șansele oferite sunt peste media industriei;

Serviciul BetUp al Unibet sunt disponibile atat pe desktop, cat și pe mobil;

Funcția de Cash out de la Unibet vă oferă șansa de a efectua inchide pariul înainte de a se decide rezultatul meciului, astfel încât să vă puteți asigura câștigurile sau să vă reduceți pierderile. Asta în timp ce utilizați Unibet TV pentru streaming-ul în direct.

Sistemul de detecție a timpului jucătorilor petrecut pe site-ul Unibet (Safety-Player) este o tehnologie lider în industrie, care este cu cel puțin un pas înaintea concurenței.

V-ati convins? Noi credem ca da. Succes cu noul dumneavoastra partener de incredere, Unibet!

Close