Promotii si servicii de exceptie la eFortuna!

Promotii si servicii de exceptie la eFortuna!

Cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrala, Fortuna Bet – eFortuna a intrat pe piata din Romania in anul 2015 este anul in care Fortuna, cand a preluat Publicbet, bookmaker care detinea nu mai putin de 600 de agentii stradale. Licenta definitiva de functionare in Romania cu numarul 1160665W000326 emisa de ONJN, care este valabila pana la data de 31.08.2026 a fost obtinuta in anul 2016, iar in 2017, cand Fortuna Bet – eFortuna devine sponsorul celei mai iubite echipe de fotbal de tara noastra, selectionata Romaniei.

Bonusul de bun venit la Fortuna Bet – eFortuna

Bonusul de bun venit de la Fortuna Bet – eFortuna este extrem de usor de obtinut, fiind cu adevarat consistent. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati la Fortuna Bet – eFortuna si sa depuneti primii banuti in contul dumneavoastra nou creat. Bonusul Fortuna Bet – eFortuna de tip post-wager, adica acest bonus va va fi acordat dupa ce ati rulat depozitul initial. Termenele si conditiile acestuia sunt extrem de usor de indeplinit, chiar avantajoase, am putea spune, comparandu-le cu cele similare ale altor agentii online. Depozitul trebuie pariat doar de cel putin 6 ori, iar cota minima sa fie de 1.80 per bilet (atentie, nu per selectie!). Dupa indeplinirea acestor conditii veti primi 100% din depozitul initial sub forma de bani reali (ceea ce inseamna ca ii puteti retrage), in limita sumei de 500 de lei.

Printre alte tipuri de promotii si bonusuri la Fortuna Bet – eFortuna se numara: Cote marite, Pariul fara risc, Expert, Multiplicator de cota, Fortuna Plus sau Lucky Loser.

De pe mobil puteti accesa situl Fortuna Bet – eFortuna de pe orce browser al oricarui dispozitiv mobil decent, insa puteti instala si aplicatia eFortuna, care functioneaza atat pe Android, cat si pe iOS (utilizatorii de Android trebuie sa o descarce de pe site-ul efortuna.ro). Interfata acesteia este intuitiva si moderna, ofertele de pariere sunt identice cu cele disponibile pe varianta desktop, iar evenimentele sunt incarcate extrem de rapid.

In plus, serviciul de relatii cu clientii este extrem de operativ, existand nu mai putin de 4 modalitati de a fi contactat:

  • la numarul de telefon 004031 437 85 80, intre orele 8:00 si 22:15;
  • prin Email la adresa contact@efortuna.ro (vi se va raspunde in cateva ore);
  • cu ajutorul formularului online;
  • prin live chat – o modalitate foarte eficienta, deoarece veti primi un raspuns in doar cateva minute.

Mult succes cu Fortuna Bet – eFortuna!

Close