Prezentare generala Baumbet

Prezentare generala Baumbet

Reputatia Baumbet

Baumbet este un nume cunosc pe plan local, in Romania, un bookmaker 100% romanesc, pentru ca pe piata din Europa nu s-a extins inca. Notoriatatea initiala a fost castigata in spatiu offline, adica era cunoscuta initial ca si agentiie stradala. In general Baumbet are o reputatie buna, care plateste prompt castigurile.

Oferta de pariere si cotele Baumbet

Desi Baumbet este un nume nou pe piata pariurilor online din Romania, pornind la drum in anul 2017, pietele disponibile la partidele importante sunt generoase, peste 180 de variante de pariuri disponibile. Cotele sunt, de asemenea, competitive, iar diferentele fata de alti bookmakeri incep sa se vada atunci cand intram mai in amanunt in profunzimea ofertei.

Bonusul de bun venit la Baumbet si alte promotii

Oferta de bun venit la Baumbet este una destul de generoasa. Deoarece este un brand relativ nou pe piata, Baumbet incearca sa-si atraga cat mai multi clienti oferindu-le un bonus de bun venit de 100%, in limita a 250 de lei. In plus fata de aceasta oferta de bun venit, Baumbet ofera un bonus fara depozit de 10 lei, tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati si chiar fara sa depuneti nimic aveti sansa sa pariati. Alte oferte Baumbet includ bonusuri acumulator si puncte de fidelitate.

Transmisiuni live

Din pacate la Baumbet nu veti putea urmari in direct evenimentele sportive, deoarece acest operator inca nu dispune de o platforma de live streaming. Cu siguranta ca lipsa acestui serviciu este un minus pentru orice bookmaker, insa daca nu sunteti un jucator care pariaza foarte des pe meciuri live si prefera televizorul dispozitivelor mobile, care sunt perfecte pentru a urmari transmisii live streaming atunci nu ar trebui sa ai reticente pentru a-ti face cont si a paria la Baumbet.

Departamentul de relatii cu clientii

Baumbet ofera clientilor sai 4 modalitati de contact. Cea mai operativa, pe care v-o recomandam si noi este chat-ul live, care va va pune imediat in legatura cu cineva de la departamentul de suport. Este foarte usor de accesat cu ajutorul unui tab pozitionat pe pagina principala, in coltul din dreapta jos.

O alta modalitate este completarea un formular din sectiunea de contact, dar trebuie sa asteptati raspunsul in cel mult 24 de ore4. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati sectiunea ,,Contactati-ne!”, aflata de asemenea pe pagina principale, in partea de jos. Se va deschide o pagina pe care veti puteA completa formularul. A treia modalitate este cea telefonica, disponibil de luni pana duminica in intervalul orar 09:00 – 22:00. Cea de-a patra modalitate este prin Email, prin excedierea acestuia la adresa suport@baumbet.ro.

Mult succes cu Baumbet!

Close