La Betano ai cote si optiuni de pariere de nerefuzat

La Betano ai cote si optiuni de pariere de nerefuzat

Despre cotele Betano

Cotele la Betano sunt prezentate în format zecimal, care se numără printre cele mai des utilizate în lume. Pentru a determina câștigurile dvs. potențiale, trebuie doar să vă multiplicați miza cu cotele oferite de Betano, care sunt relativ mari, pe placul fiecărui parior care decide să se alăture universului Betano.

Opțiuni de pariere la Betano

Betano oferă o mulțime de opțiuni de pariere diferite. În review-ul nostru Betano, le vom menționa doar pe cele mai agreate de pariori:

Câștigătorul competitiei – Această opțiune vă permite să plasați un pariu pe cine credeți că va câștiga un turneu. În plus, de obicei, veti putea plasa pariul în orice moment al evenimentului; Câștigătorul meciului – puteți paria pe câștigătorul unui meci și, în astfel de cazuri, veți putea, de asemenea, să plasați o miză pe posibilitatea unei remize;

Over / Under – Cu aceasta optiune, puteți pune un pariu pe posibilitatea ca numărul total de goluri/ puncte înscrise într-o partida să fie peste sau sub un anumit număr;

Gol – gol – veți putea miza un pariu pe șansa ca ambele echipe implicate în meci să înscrie cel puțin un gol;

Double Chance – Dacă credeți că echipa dumneavoastra favorita nu ma pierde, deci va face egal sau va câștiga partida, atunci ar trebui să mergeți pentru această opțiune. Cotele sunt mai mici decât cele ale câștigătorului meciului, dar riscurile dvs. vor fi, de asemenea, reduse semnificativ.

Alte optiuni de pariere la Betano includ optiunile pauza/ final, scor corect, handicap, linii asiatice, pariuri pe cornere etc.

Bonusul Betano Sport de bun venit

Betano oferă un bonus de bun venit de 100% de până la 100 € (500 de lei), iar acesta trebuie utilizat la partidele care au cote de cel puțin 1,65. De asemenea, trebuie să depuneți și să pariați minim 10 € (50 lei).

După efectuarea primei depuneri, site-ul vă va trimite automat bonusul. Inainte de a putea utiliza bonusul, va trebui să cheltuiți primul depozit și să așteptați să fie omologat pariul. De asemenea, este important să rețineți că pariurile cu „cashout” nu vor fi eligibile pentru ofertă. Cerința de pariere a bonusului este de cinci ori, iar această condiție trebuie îndeplinită în 90 de zile.

Secțiune de pariuri live Betano

Dacă preferiți să pariați la meciurile live, Betano este platforma potrivita pentru dumneavoastra. Deși nu sunt prezente toate sporturile, Betano are o selecție excelentă de evenimente. Acestea includ fotbalul, tenisul de masă, voleiul, tenisul, hocheiul pe gheață și e-sport. Cotele sunt actualizate automat pe măsura desfasurarii meciurilor. Secțiunea de pariuri live Betano este unul dintre motivele pentru care Betano si-a atras atat de multi clienti. In plus, puteti utiliza serviciul de streaming live pentru a urmări pariurile dumneavoastra în timp real. Mult succes!

Close