La Liga: sefii Barcei pregatesc noul sezon cu mutari spectaculoase

La Liga: sefii Barcei pregatesc noul sezon cu mutari spectaculoase

Barcelona cere 100 milioane de euro pentru Coutinho
Barcelona nu-l va vinde pe Philippe Coutinho pentru o sumă mai mică de 100 de milioane de euro, potrivit Mundo Deportivo.
Internaționalul brazilian este dorit de Chelsea Londra, însă Abramovic va trebui sa bage adânc mana in buzunar pentru a-l aduce pe jucatorul care in trecut impresiona la Liverpool. In prezent, mijlocasul ofensiv brazilian este imprumutat de spanioli la Bayern Munchen. 56 de milioane de euro este in prezent cota jucatorului de 27 de ani, potrivit Transfermarkt.

Ramanand la clubul de pe Camp Nou, postul de radio catalan RAC1 ne informeaza ca Barcelona și campioana Italiei, Juventus Torino negociaza în această perioadă posibilitatea unui schimb între doi dintre cei mai valorosi mijlocași: Arthur Melo, in varsta de 23 de ani si Miralem Pjanic, 30 de ani. Bosniacul Pjanic s-a aflat și în trecut pe lista sefilor Barcei, insa acesta s-a transferat de la AS Roma la Juventus pentru 35 de milioane de euro in vara lui 2016. 52 de milioane de euro valoreaza Miralem Pjanic in acest moment, conform Transfermarkt.com. In actuala stagiune, in toatre competitiile, Pjanic a evoluat pentru Juve in 32 de partide (22 in Serie A, 7 in Liga Campionilor, 2 in Cupa Italiei si unul in Supercupa), reusind sa inscrie 3 goluri si sa ofere 4 pase decisive. Campionii Italiei par a fi dispusi să renunțe la bosnicacului, însă doar cu o condiție, si anume aducerea pe Juventus Stadium a brazilianului Arthur Melo, adus de catalani in vara lui 2018 de la Gremio pentru 31 de milioane de euro. Brazilianul insa a comunicat conducerii clubului catalan că vrea sa ramana la campioana Spaniei, indiferent de ofertele primite. La 56 de milioane de euro este cotat Arthur potrivit Transfermarkt, a carui contract expira in iulie 2024. In acest sezon, in tricoul catalanilor, mijlocasul brazilian a jucat de 23 de ori (16 meciuri in La Liga, 4 in Liga Campionilor si 3 in Cupa Spaniei), reusind sa inscrie 4 goluri si sa ofere 4 assisturi.

Ramane de vazut daca cele doua parti se vor intelege, cert este ca fiecare jucator vine cu atuurile lui: in cazul lui Miralem Pjanic experienta, iar in ceea ce-l priveste pe Arthur tineretea si „foamea: de trofee. Brazilianul a adunat deja 20 de prezente si in nationala Selecao, devenind in ultimul an si jumatate titular incontestabil. De partea cealalta, Pjanic se apropie deja de 100 de selectii pentru Bosnia-Herzegovina, bifand deja 92 de meciuri si 14 goluri pentru selectionata tarii sale.

Close