Când un idol te zdrobește. Un adolescent ucrainean a recunoscut puterea Serenei

Când un idol te zdrobește. Un adolescent ucrainean a recunoscut puterea Serenei

„Ai făcut bine. Nu plânge. Ai jucat cu adevărat bine. ”

Williams s-ar fi putut bucura de binemeritatul avans al celor de la Australian Open în opt finale, dar, în schimb, l-a mângâiat pe cel de optsprezece ani. Ea a îmbrățișat-o, a încurajat-o. Ea este deja în practica de a oferi „prim ajutor”, poate în primul tur al sezonului de deschidere a Grand Slam al sezonului, ea și-a aplaudat vecinul plângând din Florida, Tatjana Maria.

6: 2, 6: 1, a trecut peste o oră și șapte minute.

Cel de-al 57-lea jucător mondial împotriva lui Williams, proprietarul a 23 de titluri de Grand Slam (șapte de la Melbourne), a luptat. nu se temea să atace.A lovit doi as de două ori, jucând 14 mingi câștigătoare. „A fost minunată, a făcut-o cu vigoare”, a lăudat-o icoana în vârstă de treizeci și șapte de ani. Jastremsk a stricat mult, doar o greșeală dublă a tăiat opt. Și, în primul rând, a cunoscut calitățile fostului număr prim mondial de mult timp. Când a început tenisul la cinci ani, în curând s-a lămurit de eroina ei. Puternică, precisă și hotărâtă, Serena a impresionat-o pe fata Odessa.

Și-a imaginat că se opune lui Williams.Cu siguranță, în viziunile ei, arăta altfel decât noaptea de vineri până sâmbătă în arena Rod Laver.

Sunt încă îngrijorat de Venus

Pe terenul albastru strălucitor, era prea evident că, în timp ce Williams juca meciul ei 379 în turneul Big Four, Jastremská a ocupat doar locul patru la Grand Slam din Grand Slam. chiar și glezna accidentată din jocul precedent, la urma urmei, în setul doi în starea 2: 6, 1: 4 a necesitat tratament.Oricum, a primit o lecție de la idolul ei, făcut cu un profesor de meticulozitate. Se confruntă cu o provocare dificilă – fie se va confrunta cu numărul unu mondial Simona Halep, fie cu sora ei Venus. Venus este întotdeauna speriat “, a recunoscut Serena în timp ce vorbea la tribunal.

Poate că acest lucru este adevărat, dar soldul din ultimii cinci ani îi vorbește clar. Sora mai mică câștigase cinci jocuri din șapte. În general, Serena conduce peste Venus 18:12. Are opt victorii și o înfrângere împotriva lui Halep.

Close