Baumbet

Baumbet

Da, dar este complicat! Disponibil la orice miza pentru sporturi, oferta de inscriere Baumbet va ofera 25 de pariuri gratuite de la primele 13 pariuri. Primul bonus este un pariu gratuit de 5 GBP dupa primul dvs. pariu de 10 GBP + (cote mai bune decat 1/2). Vei primi apoi alte patru pariuri gratuite de maxim 5 GBP.

Valoarea lor este calculata luand media urmatoarelor trei pariuri calificate de fiecare data si oferindu-ti 50% inapoi. Pentru a obtine maximul de 20 GBP suplimentar, trebuie sa pariati o medie de 10 GBP + pentru pariurile 2,3,4 pentru a obtine un pariu gratuit de 5 GBP, iar din nou pentru pariuri 5,6,7 si din nou pentru pariuri 8, 9,10, iar in final pentru pariuri 11,12,13. Pariurile gratuite vor expira in sapte zile, iar pariurile care se califica trebuie plasate in termen de 30 de zile de la deschiderea contului.

Cu peste 30 de sporturi diferite, Baumbet nu dezamageste cu adevarat. Alege-ti sportul si apoi alege-ti pietele. Din nou, Baumbet nu te lasa jos atunci cand vine vorba de alegerea pietei. De fapt, in recenzia noastra de carti sportive Baumbet, singurul lucru care ii lasa in jos este oferta lor in joc. Ei desfasoara o multime de evenimente in joc, dar fara streaming in direct si fara statistici vizuale de care sa se bucure, nu este nicaieri cat de bine ar trebui sa fie.

Close