Oferta de pariuri Betstars

Oferta de pariuri Betstars

Oferta de pariuri pre-meci

Betstars are o oferta de pariuri sportive varianta, bogata atat ca latime, cat si ca profunzime. Pentru a vizualiza toate sporturile disponibile la Betstars, da-ti click pe butonul „A-Z” (cel cu 3 liniute paralele) si va vor aparea afisate toate sporturile, intre cate veti regasi schair si schi aplpin, futsal sau pola. Iar la fotbal, spre exemplu, puteti paria pana si pe meciuri din Filipine sau Tanzania, iar cotele oferite sunt la fel ca si si la alte agentii de pariuri online de top.

Pariurile live la Betstars

Pagina de pariuri live de la Betstars arata extrem de bine din punct de vedere grafic, iar in ceea ce priveste cotele, acestea sunt usor evidentiate. Daca cota devine rosie inseamna ca aceasta cota a scazut, iar daca se coloreaza in verde inseamna ca a crescut. Oferta de pariuri live este si ea satisfacatoare, puteti gasi, de exemplu, la fotbal si partide din liga Under20 din Grecia, iar numarul de optiuni de pariere per meci este la fotbal cu impresioinant. Spre exemplu, la un din liga a doua spaniola gasim minim 15 optiuni de pariere, de obicei optiunile cele mai des jucate de pariori.

Din pacate, deocamdata nu exista transmisiuni live la Betstars, clientii acestui bookmaker neavand posibilitatea vizionarii live a evenimentelor sportive, deoarece serviciul de live streaming nu exista. Deocamdata, deoarece sunt zvonuri in piata ca aceasta agentie de pariuri online va recupera din acest punct de vedere.

Pariuri speciale la Betstars

Dupa cum ati putut observa, lista cu sporturi de pe site-ul Betstars cuprinde si categoria Speciale, unde veti putea gasi diverse pariuri care nu au legatura cu lumea sportului, precum pariuri pentru premiile Oscar, show-uri de televiziune (X Factor UK, Strictly Come Dacing etc.), pentru evenimente politice etc.

La Betstars poti paria foarte usor de pe mobil sau tableta

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va instalati aplicatia Betstars. Daca detineti un dispozitiv mobil carte functioneaza pe Android, puteti descarca descarca aplicatia Betstars direct de pe site-ul agentiei. Pentru cei cu iOS, veti gasi aplicatia pentru mobil Betstars in AppStore cu numele BetStarsEU. Instalandu-le (in functie de telefonul dumneavoastra), veti putea paria pe absolut toate evenimentele disponibile si pe platforma PC, versiunea mobila Betstars fiind chiar mai intuitiva si usor de utilizat. De asemenea, de pe dispozitivele mobile puteti efectua ce tranzactii doriti si puteti vedea promotii disponibile si sa participati la acestea.

In plus, site-ul Betstars este este optimizat pentru mobil, deci daca nu doriti sa instalati aplicatiile amintite mai sus, tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a putea plasa pariuri la Betstars este sa accesati site-ul de pe browser-ul dumneavoastra mobil preferat. Mult succes!

Close