Avantajele plasarii pariurilor la 1xbet

Avantajele plasarii pariurilor la 1xbet

1xBet este un bookmaker tânăr, ambițios, originar din Rusia, autorizat și reglementat în Curacao și administrat de Techinfusion Limited din Gibraltar. De asemenea, seriozitatea si increderea acestei case de pariuri online este certificata si de acordarea unei licențe de renume, Alderney, obtinuta in octombrie 2015. Casa de pariuri online 1xbet se caracterizează prin reputația sa si creșterea rapidă, cote mari și complexitatea largă a opțiunilor de pariere oferite.

Siteul web 1xbet, bonusuri și promoții

Site-ul 1xbet este foarte bine structurat, iar aspectul inspirat al paginii principale oferă utilizatorului acces facil la gama largă de evenimente și la opțiunile de pariere oferite. Există, de asemenea, o platformă grafică live excelentă. In plus, la 1xbet obțineți un freebet de 100 de dolari dacă pierdeți mai mult de 20 de pariuri consecutive, un avantaj enorm pentru jucătorii care doresc să parieze pe cote foarte mari sau pe acumulatori lungi.

Cea mai atractivă promotie de la 1xbet este sistemul Advancebet. Dacă aveți pariuri neîncheiate și nu mai aveți bani în cont, puteți să plasați în continuare pariuri în avans, iar miza va fi dedusă atunci când pariurile anterioare vor fi decontate. Dacă toate pariurile anterioare sfârșesc prin a fi pierdute (fără a se deduce nicio sumă), pariul în avans va fi anulat (chiar dacă a fost câștigat sau pierdut).

Acoperirea pariurilor si cotele 1xbet

Selecția pieței și cotele reprezintă calitatea principală a 1xBet, un avantaj competitiv excelent fata de concurenta, intrucat acestea sunt, în general, cele mai importante lucruri de căutat într-o casa de pariuri.

1xBet are o acoperire grozavă, cu peste 30 de sporturi regasite în mod regulat în ofertă și peste 300 de opțiuni de pariere la cele mai mari evenimente, inclusiv unele handicapuri asiatice excelente. De asemenea, există o mare profunzime a ofertei, atat la evenimentele importante, cat si la cele de nisa, cum ar fi liga de fotbal belgian pentru tineret sau turneele de tenis ITF pentru femei.

Cotele sunt excelente și foarte des veți găsi cele mai bune cote din industrie. La fel ca în cazul majorității caselor de pariuri cu cote mari, vei avea dificultăți în a face pariuri masive, insa la 1xbet nu veti fi limitat la sume ridicole.

Pariurile de pe mobil si pariurile live 1xbet

1xBet oferă și aplicații pentru dispozitive mobile – IOS și Android. Aplicațiile sunt rapide și, in plus, obțineți cote îmbunătățite la evenimentele de top dacă pariați din aplicația 1xBet. Cotele imbunatatite sunt usor de recunoscut, fiind marcate cu o stea galbenă. Iar pariurile live sunt de primă clasă. În primul rând, există streaming live disponibil, care este un mare avantaj deoarece puteti vedea meciurile in direct. La aceasta ora, de exemplu, sunt peste 100 de evenimente live disponibile, dintre care 37 sunt transmise în direct. Iar intr-o seara de vineri veti avea la dispozitiet peste 200 de evenimente live. Competițiile de vârf primesc peste 300 de opțiuni de pariere, dar există o mulțime de opțiuni de pariere pentru evenimente mai mici. Mult succes cu 1xbet!

Close