Afla cele mai bune 4 metode de plata folosite la pariuri pe Betwinner

Afla cele mai bune 4 metode de plata folosite la pariuri pe Betwinner

In plus fata de gama remarcabila de produse de pariuri, numeroasele optiuni de plata reprezinta marele plus al BETWINNER. Daca faceti clic o data pe „Plati” in coltul din dreapta sus, veti vedea 126 (!) Metode pentru tranzactii de plata la nivel mondial. Pentru comparatie: astept deja cu nerabdare aceste teste odata ce sunt in jur de zece.

La efectuarea unei depuneri, exista „doar” 41 de optiuni disponibile pentru jucatorii din Romania. Cu toate acestea, desigur, acest lucru este inca mai mult decat suficient. 25 dintre acestea sunt criptomonede cu Bitcoin, Litecoin, Dash sau Tether ca reprezentanti proeminenti. Dar trebuie sa alegeti una dintre ele si nu puteti comuta dupa bunul plac.

Exista un bonus de 25% pe cardul AstroPay. Dar sunt uimit ca, in ciuda acestei selectii largi, Skrill, NETELLER sau Paysafecard nu sunt utilizate ca aproape peste tot. Dar chiar si asa, toata lumea va putea sa depuna si sa se retraga prin canalul ales de el.

Depozitele sunt intotdeauna posibile de la 448 Ron, deschise in partea de sus, nu costa nimic si sunt creditate imediat. Nu exista o cale mai buna. In mod similar, prietenos cu clientii sunt platile de la BETWINNER, care, ca intotdeauna, pot fi efectuate numai prin canale de depunere care au fost deja utilizate. Nu exista taxe percepute pentru retrageri si, de obicei, sunt initiate in decurs de 15 minute (chiar si noaptea). Numai Visa si MasterCard pot dura pana la o saptamana.

Cel putin pe hartie, va puteti retrage din doar 672 Ron. Acest lucru este in general posibil si pentru mine, numai cu carduri de credit si transfer SEPA. Mi se arata 22412 Ron ca suma minima. Dar acest lucru se poate schimba pentru transferurile viitoare si, in general, BETWINNER este foarte accesibil atunci cand vine vorba de tranzactii de plata. Va rugam sa retineti, totusi, ca retragerile sunt posibile numai daca suma depozitului a fost plasata o data pe pariuri cu cote de 1,1 sau mai mari.

Mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa va dovediti identitatea si sa trimiteti documentele solicitate prin e-mail. Informatiile detaliate sau un element de meniu separat, inclusiv functia de incarcare, nu sunt solicitate de licenta si, din pacate, nu sunt implementate.

M-am inregistrat la BETWINNER pentru a testa o depunere, activarea bonusului si plata. Inregistrarea a decurs fara probleme. Nu exista obstacole in calea ta, de exemplu, solicitand informatii exotice. In cele din urma, daca va ronegistrati prin e-mail, trebuie doar sa urmati linkul de activare trimis la adresa dvs. de e-mail depusa.

Close