22bet

22bet

Site-ul 22Bet este similar cu multe alte site-uri de pariuri sportive, dar au inclus o fila de sport la indemana in partea de sus a paginii de pornire, astfel incat nu trebuie sa pierdeti timp pentru a vana cotele jocului preferat.

Multe sarcini simple, cum ar fi conectarea in contul dvs., trecerea intre cote zecimale si fractionale si adaugarea de fonduri sunt simple si intuitive. In plus, este intotdeauna placut sa vezi cum site-uri de genul acesta includ suport in mai multe limbi pentru o varietate de natiuni.

Din pacate, se pare ca 22Bet inca nu au dezvoltat o aplicatie dedicata de pariuri, dar am constatat ca site-ul lor s-a incarcat rapid si arata bine pe un smartphone sau tableta.

Este intotdeauna o idee buna sa verificati optiunile de asistenta ale unui site de pariuri atunci cand aveti nevoie de ajutor pentru pariurile dvs. de sport. Puteti contacta pur si simplu un reprezentant de asistenta pentru clienti 22Bet facand clic pe fila de chat live din partea de jos a paginii de pornire sau daca sunt offline, puteti utiliza si formularul de asistenta prin e-mail.

Din pacate, se pare ca 22Bet nu are niciun fel de linie telefonica telefonica si ne-ar fi placut sa fi vazut o intrebare frecventa de baza, astfel incat sa putem afla raspunsurile la intrebari simple referitoare la crearea contului si la interogarile de pariuri.

Close