1xbet

1xbet

1xbet este o casa de pariuri online infiintata in 2011. Casa de pariuri isi are originea in Rusia si, de la infiintare, a reusit sa-i distreze pe jucatori. Brandul a reusit sa-si creeze un nume pentru ei in toata regiunea Europei de Est. Ca jucator, va veti bucura de peste 1.000 de evenimente sportive si, in medie, 30 de piete de pariuri.

1xbet este licentiat de licenta eGaming Curacao si este detinut de compania 1 x Corp N.V. Exista bonusuri si promotii pentru a va mentine in miscare pe masura ce va bucurati de numeroasele lor oferte de joc. Metodele de plata ale acestora sunt unele dintre cele mai de incredere, iar securitatea si corectitudinea oferite de companie este ceva demn de mentionat.Jucatorii pot depune fonduri in conturile lor folosind terminale, portofele electronice, MasterCard, Visa, carduri bancare internationale si multe altele. Puteti juca folosind cripto-moneda, cum ar fi Bitcoin, Dogecoin si, de asemenea, Ethereum.

Toate metodele de depozit: ePay, Dogecoin, Litecoin, Bitcoin, Transfer bancar, Sofort, Payeer, EcoPayz, Portofel Jeton, Perfect Money, MasterCard, Visa, Faktura.ru
Toate metodele de retragere: Entropay, Sepa, Paysafe Card, Dogecoin, Litecoin, Bitcoin, Payeer, EcoPayz, Portofel Jeton, Perfect Money, MasterCard, Visa, Faktura.ru

Securitate si reglementare

1xbet este autorizat si reglementat de Curacao E-gaming. Acest lucru asigura ca casa de pariuri respecta reglementarile stabilite de autoritatile de autorizare Curacao. Bookmaker-ul are incredere ca este sigur si sigur pentru jucatori. De asemenea, folosesc criptarea SSL care asigura informatiile private ale jucatorilor lor, cum ar fi tranzactiile financiare, informatiile personale si informatiile bancare. De asemenea, folosesc unii dintre cei mai de incredere dezvoltatori de software de jocuri si, ca atare, jucatorii sunt siguri de rezultatele acestor jocuri. Acesti furnizori de software includ NetEnt, Microgaming si Play’N Go.

Close