Potrivit cadrului, Hradec nu este un nou venit, sună jucătorii de baschet Svitavy

Potrivit cadrului, Hradec nu este un nou venit, sună jucătorii de baschet Svitavy

Brno și Kolin. Este vorba despre două echipe care au avut până acum împotriva nou-veniților din acest an, Hradec Kralove Falcons, „pitcher” – singura echipă din ligă a cedat. Înainte de confruntarea de astăzi cu Hradec, jucătorii de baschet Svitavy vor avea scopul principal să nu-i imite.

Pentru a fi subestimată, această pisică este pur și simplu seducătoare. În plus, Hradec a prins cele două întâlniri pentru el acasă, așa că în exterior pare serios inofensiv. În plus, există un alt element semnificativ: ambele părți văd meciul ca pe un derby.Acest lucru este agravat de faptul că Ondřej Peterka și Petr Andres de la Hradec Králové obișnuiau să lucreze la Svitavy, la fel cum Tomáš Teplý a ajutat cândva la Hradec Králové în prima ligă.

Lubomír Růžička și a subliniat schimbările cadrului Hradec, care a venit după victoria lui Svitavy în noiembrie, în proporție de 90:78.

. În calitate de forță, el l-a adus pe reprezentantul slovac Pavel Lošonský, care este un excelent fundaș și recuperator, dar este periculos și în jumătatea ofensivă.Și întoarcerea la linie este Charles Marquardt, care este un trăgător foarte periculos ”, a spus Růžička. „Conform listei, falcii nu sunt noi; ei au un număr de jucători cu mare experiență, în frunte cu Petr Sedmak ”, a subliniat el. a Soarelui acolo (47 de puncte 103: 56). Și o rundă mai devreme, băteau cu inimă cu maestrul Nymburk (pierzând 64:68). Aceste curse pe care ar dori să le construiască jucătorii împotriva lui Hradec.

„Trebuie să jucăm meciul în ritmul și calitatea noastră, pe care le-am arătat săptămânile trecute. Jucăm în fața suporterilor noștri și vrem să reușim. Pierderile trebuie evitate, apărate și respinse în mod responsabil.Așteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem în jocul de acasă de-a lungul timpului și credem că sala va fi bine umplută și ne va conduce către victorie “, a spus Pavel Slezák, un om al lui Svitav.

„ Trebuie să ne concentrăm asupra performanței și sarcinilor noastre. cu cine intrăm într-un meci – un joc activ pe ambele jumătăți ale terenului și un ritm ridicat de joc sunt cheile succesului. Cred că cu sprijinul marilor noștri fani reușim să gestionăm cu succes meciul. Mediul de acasă ne poruncește să reușim ”, a emoționat antrenorul Růžička.

Close