Premier League: Hazardul este expus în Brighton și pune capăt cursei proaste a lui Chelsea

Premier League: Hazardul este expus în Brighton și pune capăt cursei proaste a lui Chelsea

Chelsea a ajuns pe stadionul Amex fără Morata, Pedro, Courtois, Cahill, Cesc…și au atras cele mai bune confruntări ale sezonului. Hazard a apucat jocul și l-a spulberat pe Brighton. Chelsea s-a zguduit (0-4) și a uitat de piesa lui proastă, cele cinci jocuri pe care le-a acumulat fără să câștige în toate competițiile și luna în care nu gustase o victorie departe de Bridge. Cele cinci remize consecutive ale sale sunt istorie. În sudul Angliei, și-au deschis vestiarul de victorii în 2018.

Sub ploaia fină a lui Brighton, Hazard a fost o furtună. Un calvar pentru „pescărușii”. Atacantul belgian a fost „incendiat”. Nu numai că a făcut o dublă. De fiecare dată când ridica mingea, hipnotiza rivalii și crea pericol. Și într-un suspin, Chelsea a profitat de inspirația geniului său și de jocul măreț al lui Willian pentru a lua două lovituri definitive.Un spectacol la care s-a alăturat Batshuayi.

În șase minute, albastrii au avut deja premiul lor. Moise a pus-o, Hazard a controlat, și-a tăiat perechea și la împușcat pe Ryan. Cu dubla sa din Brighton, a ajuns la 101 goluri în Liga (65 cu Chelsea și 36 cu Lille). Dintre 30 de rivali care s-au măsurat în Premier, el a marcat contra 24. A făcut deja 102 goluri în Premier (65 de goluri și 37 de asistențe) învingându-l pe Zola (101). Spectacol pur.

Și trei minute mai târziu, a venit „jocul” jocului, obiectivul a ceea ce avem din 2018 în Premier. Willian a condus mingea și a început spectacolul de la marginea zonei Brighton. Apără umbrele urmărite. Au văzut pericol fără să poată scăpa.La prima atingere, finalul brazilian a fost lăsat la Hazard, Hazard la Batshuayi, Batshuayi lui Willian care i-a returnat-o stelei belgiene care a călcat pe Batshuayi care, de asemenea, călcâiul, a lăsat mingea candidă pentru Willian să-l împuște pe Ryan . Șase atingeri și un whiplash. „Delicatessen” pur.

Chelsea își luase toate îndoielile și se bucura. Cele 13 jocuri în care a avansat în acest sezon le-au câștigat. De fiecare dată când Kanté a furat în tabăra rivală, Hazard a condus operațiunile cu Willian în calitate de squire și Batshuayi însoțitor. Atacantul brazilian a fost cel mai bun partener al lui Eden. Cei doi au făcut echipă și au lăsat driblingul și călcâiele în fața disperarii unui Brighton care nu a renunțat.

Schelotto era un pericol pe partea dreaptă. Sosirile sale în zonă au creat probleme pentru albastru.Caballero, care era nehotărât, a greșit și a făcut penalti italianului care nu a fost acuzat. Hemed a forțat cu licitația sa un salvator întins către obiectivul argentinian. A luat și Schelotto o mână în mână. O oază printre atacurile rapide ale vizitatorilor. Un fotbal genial și dinamic, fără armistițiu. Chelsea s-a distrat pe stadionul Amex.

Pröpper a găsit clubul într-o lovitură de cap, iar Willian lemnul, într-un fault pe care Ryan l-a deviat. Meciul a fost însă pentru Hazard să îl închidă. Willian i-a dat mingea în fugă departe de poartă, iar finalul belgianului a condus spre zonă. Rivalii nu știau dacă să-l intre sau să-l îndure, și temători l-au lăsat să sosească până când a rezolvat lovitura finală. Puse cravata pe afișaj. Hazard are deja opt goluri în acest Premier. Fulgerul a trecut prin Brighton.A coborât din Eden. Moise a închis victoria după o pasă a lui Musonda. Atins la atingere, cursă după cursă, Chelsea „a jucat” cu rivalul său și atacă locul doi. Barcelona a luat notă.

Close