Deschiderea Ligii MX 2018: Necaxa vs Chivas: Interzis să egalăm!

Deschiderea Ligii MX 2018: Necaxa vs Chivas: Interzis să egalăm!

Rays of the Necaxa îi va primi sâmbătă pe Chivas, care până acum nu văd clar imaginea, pentru că până acum au obținut doar o remiză împotriva lui Toluca și o înfrângere împotriva Cruz Azul.

Imaginea nu este foarte diferită pentru clorhidratele, care au primit câțiva rechini nevoiași de la Veracruz în primul lor joc al zilei și nu au reușit să-și valorifice cele mai bune acțiuni și totul s-a încheiat într-un meci amar fără gol.Apoi s-au mutat la Tijuana, ca parte a zilei a 2-a, unde au fost învinși de Xolos cu scorul de 1-0. că istoricul ar putea indica o victorie a Chivas, pentru că Flock a pierdut pentru ultima oară împotriva Necaxa în turneul de la Clausura 2008, adică în urmă cu un deceniu că hidro-caldurile nu-și valorifică localitatea înaintea rojiblancosilor.

Ultimele trei ocazii în care aceste echipe și-au văzut fețele reciproc, după revenirea razelor în Liga MX, au câștigat doar remize. Necaxa a pierdut trei din ultimele sale patru partide în Ligă, realizând un singur obiectiv în acele meciuri.O etapă pentru uitarea razelor.

Fanii stadionului Victoria se așteaptă la un joc care să le aducă puncte ca localnici, pentru că, în cuvintele apărării lor, Igor Lichnovsky, echipa trebuie să fie mai puternică acasă. cel al vizitatorului; Între timp, Matías Almeyda va conduce cel de-al 90-lea meci, căutând să obțină cea de-a 33-a victorie până acum de la epoca sa în fruntea lui Chivas. Începutul Ligii nu a fost cel mai bun, ar putea fi ocazia să-l aduc la flot. În același mod, Rayos nu a obținut nicio semnătură care să atragă atenția în fotbalul național, cu toate acestea, discursul a fost menținut: cu ceea ce au, trebuie să ajungă la Liguilla.

Close