Tinerii jucători de handbal Poruba speră să urce

Tinerii jucători de handbal Poruba speră să urce

„Dar mai avem multă muncă pentru a ajunge la play-off”, a spus Eliška Desortová, haina lui Poruba. „Dar acum ar trebui să avem mai ușor adversarii de hârtie.”

Ei s-au ocupat deja de Pilsen câștigând 24:16 în ultima sa etapă. Duelul care vine acasă va fi important în această duminică, de la ora 18:00, cu Olomouc, cu cinci puncte înainte, 25 ianuarie la Praga cu Slavia și 9 februarie la Zlin.

Încă îl terminăm “, a spus antrenorul Dușan Daniš, care a preluat echipa în iunie trecută. “La sfârșitul anului trecut, l-am achiziționat pe Sasha, pentru că nu aveam decât două goluri și tot vom lucra pentru consolidarea cadrului în principal la cuplajele și eventual aripi.”

Sasha este portarul ucrainean Oleksandra Krebs, cea mai mare parte a carierei sale a fost în Slovacia. “Sunt de trei luni la Poruba”, a spus portarul, care a fost la Šaľ de patru ani și jumătate. „L-am cunoscut de mult, poate de când aveam șaisprezece ani.El a fost cel care m-a adus la Šaľa de la Michalovce ”, a spus jucătorul de handbal în vârstă de 25 de ani. “Liga este foarte echilibrată”, a spus ea. „Suntem o echipă destul de tânără. Dar foarte la îndemână. Trebuie să ne jucăm și mai mult, să ne simțim reciproc cum se spune. Dar echipa noastră are o perspectivă. ”

Acest lucru este confirmat de antrenorul Dušan Daniš. „La urma urmei, Eliška, Valča, Muči au optsprezece ani. Míša are douăzeci pe pivot ”, au spus clutch-urile Eliška Desortová și Valerie Smetková, portarul Hana Mučková și pivotmanul Michaela Konečná. „Completăm echipa cu alți jucători tineri. Ultima dată acasă împotriva lui Šaľa de la început a jucat pe aripa Máša Šmidáková, care are șaptesprezece ani.Există o echipă foarte tânără aici. ”Portarul Krebsová este la Poruba până la sfârșitul sezonului. “Vom vedea ce se întâmplă în continuare”, a spus ea, fără a exclude șederea în echipă.

La ce se așteaptă de la sfârșitul acestui sezon? „Este clar că vrem să fim cât mai înalți. Și a fost o încurajare foarte mare pentru noi să câștigăm peste Šaľa, care la acel moment era al doilea în liga “, a spus Oleksandra Krebs. Cele mai bune două echipe îi așteaptă acasă – Michalovce pe 3 februarie și Majoritatea pe 16 februarie.

Casa și zidurile ajută, așa cum se spune în Cehia ”, a zâmbit Oleksadra Krebs. “Ne-am antrenat de trei ori pe zi și am avut suficiente jocuri pregătitoare, deci ar trebui să fim în formă și în ritm”, a spus Krebs.

Close