LIBERTATE: A început retrogradarea Extraliga. Deși este deja descendent direct

LIBERTATE: A început retrogradarea Extraliga. Deși este deja descendent direct

Am finalizat 21 de ture, ceea ce reprezintă un eșantion relativ relevant de forță și capacități ale echipelor individuale. Cu îndrăzneală putem spune că în partea de jos a tabelului începe să se facă manevre separate. După rundele de Extraleagă de vineri și duminică, acest lucru este dublu adevărat.

Ultima Pardubice a pierdut două bătălii cheie. Zlin nu a reușit să înscrie în mediul de acasă și a căzut 0: 2. Și duminică au pierdut un meci promițător la Kladno, în ciuda faptului că au condus cu 2-0. Acesta este un semn de avertizare în luptele cu concurenții direcți. Putem caracteriza, de asemenea, faptul că Dynamo a câștigat doar unul din ultimele zece meciuri!

Litvínov nu este penultimul.Are aceleași (puține) puncte, cinci înfrângeri consecutive și un fior în punctul de îngheț. În momentul de față, crede cineva că Pardubice și Litvínov sunt capabili să taie linia câștigătoare care i-ar pune înapoi în joc?

Sau – cum simțiți cuvintele antrenorului lui Pardubice, Radek Bělohlav, care după Pierderea din Kladno a spus: „Este deja în capul nostru, suntem îngrijorați de rezultat. Ne-am putea gândi la trei puncte, dar nu avem nimic. Nimeni nu ne va da înapoi. ”

Faptul că atacatorul Hovorka și-a dat propriul coechipier cu pumnul în timpul meciului de vineri împotriva lui Zlín iese la suprafață.Totul confirmă indirect finalul lui Hovork în echipă și explicația lui Bělohlav, care pe lângă performanțele slabe menționează și „influența proastă asupra echipei și incidentul de la ultimul meci”.

, ironic, comentează situația actuală și starea de spirit a manevrei, care, pur și simplu pe nume, ar trebui să se afle în altă parte a tabelului.

Dar slava inutilă, se pare că Hübl, Lukeš, Petružálek, Jarůšek, Kašpar și Trávníček au cei mai buni ani la rând.

Sau nu ar putea face mai multe dintre ele să stoarcă un ansamblu de antrenori condus de Jiří Šlégr, care și-a oferit deja demisia în timpul sezonului, pe care consiliul de administrație a refuzat-o cu generozitate? Se dovedește că a fost probabil o greșeală.Acest lucru se datorează și deciziei proaspete a lui Šlegr de a părăsi postul de antrenor. Clubul caută acum un nou antrenor, zvonul potrivit căruia echipa are nevoie de un înlocuitor, mai degrabă decât de o cursă bună încăpățânată.

Aici, toată distracția se lasă deoparte. Desigur, cel de-al doisprezecelea Zlín are doar un avans de patru puncte, dar, dacă este ceva, poate fi cel mai sigur că extragerea va lupta. Datorită faptului că echipa se bazează pe urmași, nu face decât să smulgă inima. Asta a fost dintotdeauna.

Și Kladno? S-a sărit deja, are un avans de 10 puncte și mai ales fața proprie.Se poate baza pe Jagr, portar, conceptul de echipă și entuziasmul care i-a închis gura la toate îndoielile. Hocheiul nu este jucat pentru frumusețe, ci pentru scop.

Fie că vor sau nu Pardubice sau Litvínov, aceste echipe au jucat propriile runde.

Fiecare meci este extrem de important pentru ei, fiecare punct câștigat poate decide la final. Adversarii încep să alerge și nervii marșesc. Presiunea crește cu fiecare defecțiune ulterioară.Chiar dacă s-au jucat 21 de runde, existența extracală a două cluburi care nu au coborât niciodată este puternic amenințată.

Close