Jagr de trei ori în Pilsen: otrăvit, în forță deplină și model. Acum vine pentru a patra oară

Jagr de trei ori în Pilsen: otrăvit, în forță deplină și model. Acum vine pentru a patra oară

Marți, la 25 de ani de la prima reprezentație într-un extraligiu ceh independent, o sală completă este așteptată din nou la Pilsen. Jagr, patruzeci și șapte, se va alătura celei de-a 22-a etape a Ligii Extra cu Cavalerii împotriva acasă Škoda. Cum își vor aminti de această dată fanii?

Înainte de următoarea seară mare, amintiți-vă cum arăta emisiunea anterioară din 68.

Tick Kreuzman

În noiembrie 1994, NHL a întrerupt disputa dintre proprietarii jucătorilor și sindicatele, lăsându-i pe cei doi bărbați din Pittsburgh în Cehia câteva săptămâni. > Iar Pilsen cu Martin Straka a lovit Kladno prima înfrângere cu Jagr în formația. Recordul nemuritor al istoriei a fost făcut de atacantul defensiv Jaroslav Kreuzman.Jagr a fost otrăvit de o apărare personală perfectă, iar la sfârșit chiar l-a trântit furios peste patine și a fost expulzat.

“El a fost doar tocat și m-a agățat tot timpul”, a făcut furie Jagr după meci. Când Magpie l-a întrebat după o victorie a lui Pilsner 5-3 dacă se vor așeza o vreme, el a răspuns doar ironic: „M-am aranjat deja cu Kreuzman”.perfect-performance”  Performanță perfectă

Reveniți după zece ani la următoarea excludere NHL. Și Jagr în forță deplină, peste opt mii de fani au devorat fiecare rândul său, deși era rival, după o serie de șiruri a auzit imparabilele aplauze înainte pline de sală.

Am intrat când a trebuit.Nu mai sunt nervos “, a spus Jagr, 32 de ani, după ce a obținut o victorie de 3: 1 cu două asistări.

Scopul nu a fost acordat lui Pilsen Pejchar. „M-a prins. Și am crezut că Ruda nu o să-l mai prindă ”, a râs, chiar cu o cicatrice sângeroasă în față, o amintire a unui duel cu durul Matějovský al lui Pilsner. „El ar trebui să facă un pentatlon modern, gardurile merg minunat. Dar ce, nu mă deranjează, nu voi mai face niciodată un model ”, a glumit el. în străinătate și a treia bătălie a vrăjitorului cu Jagr. Printre bastoanele Škoda s-a numărat Fin Rask, care a început apoi o carieră minunată la Boston, unde este încă numărul unu.Pentru Pilsen la 1: 1 l-a comparat pe actualul căpitan al lui Pilsen Gulas, când aruncarea sa în poartă a obținut Majesky.

Jagr a fost primul în raiduri, dar a fost singurul dintre invitați. În Pilsen, penalty-ul a fost schimbat de Hanzlík și Kovář, iar echipa gazdă a luat un punct în plus. „Nu simt prea mult. Dacă m-am simțit bine, nu am pierdut aici în viață ”, a relatat Jagr cu exagerare. „A fost o plăcere să mă uit la Jarda. Băieții tineri au văzut că mai au multe de învățat ”, a spus Martin Straka, liderul lui Pilsen, după meci. Ei vor putea în continuare să învețe…

Close